Vintertid

IMG_4220 IMG_4221 IMG_4223 IMG_4226 IMG_4237 IMG_4250

Kære læsere..

Indrømmer det er ret lang tid siden, jeg har lagt ind herpå bloggen..

Jeg er i virkeligheden nok gået i vinterhi ligesom næsten alle andre, også alligevel ikke. Jeg benytter hviletiden til at komme rundt i landet og besøge familie, venner og bekendte. Lave mange af de ting, som jeg ikke når efter kolonihaven er kommet ind i mit liv.

Dog er jeg i haven næsten en gang om ugen, om ikke for at se til selve haven, men også får at fodre fuglene dernede.

Stormen Egon huserede jo alligevel en del, og mit lille plastik drivhus blev også ramt, men tror nok jeg har fået styr på det igen.

Idag er der lidt sne og solen skinner – det er sjovt at gå rundt i haven og glæde sig til forår og sol. Alligevel titter lidt frem af jorden fx. min hortensia der har fine knopper på..uh glæder mig til mange mange flere timer i min skønne have:-)

Hjemme strikker jeg som altid hjemmesko, strømper og forsøger mig for 25 gang på hækleriet..

Har haft et godt salg i gårdbutikken på Svanholm bl.a. med nogle vildt lækre armstrikket halsedisser som har gået som ret varmt brød.

Nu vil jeg ønske jer alle en forsat god vinter, håber nu stadig der kommer mere sne og som bliver liggende lidt længere end et lille døgns tid..!

Jeg er dog ved at forberede mig til forårsspiringen, og har for første gang i mit liv bestilt blomsterløg online.. Dahliaer er blevet mine favoritter – især fordi den jeg fik fremspiret sidste år blev så flot, og gav så mange flotte store blomster.. Så lidt frø og knolde er der blevet indkøbt. Også særlige tulipanløg til næste år er indkøbt.

Mon ikke jeg får købt mere til jeg skal igang dernede – det tror jeg:-)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s