Om mig

IMG_2490

Jeg hedder Agnethe og er uddannet Pædagog. Arbejder i en børnehave og har dagligt hænderne i større eller mindre kreative opgaver. Når jeg er hjemme elsker jeg også at bevæge mig i kreative projekter. Strikker en del, og finder på sjove ting og sager som jeg kan bruge eller give videre som gaver.  Ligeledes laver jeg hjemmelavet håndsæbe, bager og hitter på hvad jeg nu kan.  Jeg får nemt gode ideér, og der er sjældent langt fra tanke til handling.  Oprindelig er jeg opvokset på landet på en gård, og havde egentlig aldrig forestillet mig, at skulle bo i byen og da slet ikke Storbyen. Men nu bor jeg her, og elsker det. I efteråret 2013 skete der det vidunderlige – nemlig at jeg fik mig en NytteKolonihave, kort vej fra hvor jeg bor:-) Så fra at have været en glad vindues grøntsagsdyrker, er jeg nu blevet en super glad Kolonihaveejer som dyrker og hitter på i haven min.

Jeg er opvokset med musik, og særligt Jazz er min store passion. Det meste af min tid hjemme, glider der skøn jazz ud af højtalerne, som giver gode og særlige stemninger. Og fylder mine projekter med god karma.

Nu har jeg kastet mig udi dette her blog projekt, også må det bære eller briste

🙂 Agnethe

Advertisement

2 thoughts on “Om mig

  1. Ud over det Agnethe skriver om sig selv, kan jeg tilføje følgende om hende: hun er et dejligt menneske helt igennem. Sjov at være sammen med, god at snakke med og vende verdens spørgsmål med. Utrolig opmærksom på andre mennesker og meget, meget elskelig. Kan helt sikkert skrive meget mere godt om hende, men hun vil sikkert ikke syntes det passer…….kram her fra og tillykke med din dejlige blok

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s