Vintertid og fugletid

IMG_3040 IMG_3039 IMG_3056 IMG_3057

Da min mor var på besøg sidst, fik jeg et meget fint fuglehus som jeg lige har fået hængt op. Har hængt det på bagsiden af mit kolonihavehus.. ved intet om det er det rigtige sted det hænger eller ej, men det hænger med dejligt solskin på, så de små pipper kan få lidt varme i løbet af vinteren.

Og sådanne små pus skal jo også have lidt at spise.. så det er blevet mit vinter kolonihaveprojekt. Sådan kommer jeg også jævnligt forbi i haven og ser om alt er vel.

Da jeg var barn, gemte min mor altid de røde net fra clementinerne.. tror måske stadig hun gør det idag. I alle fald gemte jeg et forleden. Og da jeg har en rest kokosolie – fast der skal bruges meget snart, har jeg rørt den sammen med nogle fuglenødder jeg har købt i Rema1000. Lavet to klumper og kommet den ene i det røde clementinnet, den anden er kommet i det grønne fuglenet, som jeg ligger over mine bærplanter i haven, for at fuglene netop ikke skal æde mine bær. Har lagt nettet sammen flere gange, så nødderne ikke falder ud.

Og nu må det stå sin prøve om det virker, må tiden vise, op er de to kugler i alle fald kommet idag.

Selvom huset/haven er lukket ned for vinteren kan man stadig godt hygge sig indendøre.. har jo min lille gasovn, og gas komfur til at lave mad og kaffe på.

Jeg har fået et nyt billede i kolonihaven – det er så fint. Min mor har malet det – det er det som hænger til højre for amagerhylden over min sovesofa.

Nu til slut ønskes i alle en glædelig jul og et godt nytår:-)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s