Solskin..

IMG_3864 IMG_3858 IMG_3855 IMG_3851 IMG_3841IMG_3837Endelig fik jeg paller, også gik jeg ellers meget hurtigt igang med at save, hamre og banke.. Bænken var det nemmeste at lave, for der skulle der bare saves nogle brædder af, også var der en bænk.

Højbedet var straks værre.. Og når man tænker over det, så er de fleste paller jo også bygget til at kunne holde til noget ballast.. Altså ikke sådan nogle som går nemt i stykker, og derfor heller ikke nemme at skille ad.

Men det lykkedes dog alligevel at få stykket, omend et stor lidt klodset højbed sammen, men nu er det der. Før jeg kommer jord i, vil jeg putte fiberdug i, så jorden ikke klemmer sig ud imellem brædderne.

Så ud af 6 paller har jeg bygget en lang bænk, et højbed i god størrelse, plus der faktisk er mere træ tilbage.

Ellers begynder jeg langsomt at fylde haven med krukker og farverige blomster og planter:-) Og det giver virkelig noget godt for øjnene at kigge på:-)

Jeg har også fået en lille fin plæneklipper/skubber, så nu kan græsset blive slået.. Og duften af nyslået græs, er jo bare skøn:-)

Hvis det skulle have interesse, kan de tyrkise og grønne potteskjulere, som hænger på rækværket erhverves  i JYSK for 29,- stk. måske lidt dyrt, men kunne ikke stå for de friske farver.

Af mine forældre fik jeg et fint krukkesæt fra Jem&fix til 100kr, samt en fin Rose. Og min søster havde forleden en blåbærplante med til mig, som nu er plantet i bedet sammen med solbær og hindbærerne.

Idag har jeg også nået at så flere solsikker – de høje af slagsen, de stor i de farverige potter på træterrassen sammen med to clematis´er – en i blå og en i hvid.

Idag fik jeg også jordbærplanter – små stiklinge af min veninde længere nede af havegangen, hun og hendes lille søn på 1,5år kom forbi i trillebøren. Hvor hendes lille søn glad gav mig en spand fyldt med jordbærstiklinger:-) Jeg holder allerede så meget af kolonihavelivet, og befinder mig helt godt i det!

Advertisement

3 thoughts on “Solskin..

 1. Hvor ser det fint ud. Det er godt nok nogle lækre farver du har fået i din kolonihave. Hvad hedder de lilla blomster på øverste billede i den grønne ophængs krukke?

  Kig gerne forbi min egen have blog 😉 Bor selv på 3. Sal 🙂

  • Tak:-)
   Jeg var på Rhodos i efteråret, og blev meget inspireret af den græske havestil der.. De har virkelig knald på farverne, og jeg tænkte at det ville jeg bruge i min have også.
   Uhh.. da jeg stadig ikke har haft haven så længe igen, og da det er noget tid siden jeg sidst havde have, er jeg desværre noget ude af træning med at huske de forskellige blomster og plantenavne.. Men men jeg tror måske at vi er ude i noget asters her.. Men er ikke sikker. Og mine blomsterbøger ligger selvfølgelig nede i haven.
   Har lige smugkigget din blog – det ser også spændende ud, sjovt med din idé om at lave have på altanen:-) God fornøjelse med det

   • Takker. Håber det bliver rigtig godt. Kan se at tingene nu begynder at spire, så går og glæder mig over det hver dag 🙂

    Jeg kan heller ikke altid huske hvad blomsterne hedder, då det skal du ikke være ked af 🙂

    Dejligt at du blev inspireret på Rhodos 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s