Forårsspirring 2.omgang

IMG_4277  IMG_4269 IMG_4275 IMG_4276

Forår forår kom nu snart – vi har ventet længe.. og ja det synes jeg faktisk vi har i år.. Det har været en dårlig ikke særlig kold vinter, og bagefter kedeligt vejr her ind i foråret.. det er sku træls på godt Jydsk!!

Anyways nu begynder det da at lysne lidt derude i horisonten, og idag benyttede jeg mig at det lidt lunere vejr og tog i kolonihaven. Som nu er super top shinet i alle bede og græsplænen er revet for blade og grene. Min røde Cornel busk fik en god gedigen oprydning med både sav og grensaks.. måske det ikke er det helt rigtige tidspunkt, men nu er det gjort i alle fald. Også indtil naboen side, hvor efterhånden tykke grene har sneget sig ind over hegnet de sidste par år – naboen har dog ikke klaget,  så det er ikke derfor, jeg vil bare gerne at jeg har nogenlunde styr på haven.

Drivhus ned/afvaskningen kommer til at vente til vandet i haveforeningen bliver åbnet og det sker når haveforeningen officielt åbner den 1.april. så indtil da skal der ikke noget ind i det drivhus før.  Men det går nok også.

Herhjemme er der til dels fuld gang i spirringen – i alle fald har mine højtelskede Dahliaer det godt, næsten dem alle er i fuld gang med at gro – bedst er dem jeg selv avlede sidste år og har haft liggende på mit loftsrum – sidst kom jeg vist til at skrive jeg også har en bourgonvila herhjemme – det er ikke rigtigt, beklager. Det er også en dahlia

Jeg har måtte bestille nye tomatfrø igen, da de andre aldrig kom. En enkelt Agurk har idag stukket toppen op og nu prøve rjeg også kræfter med nogle peberfrugter.

Kartoflerne har det godt og ligger stadig på bordet og spirer.

På strikkefronten ligger det lidt stille, da jeg har problemer med min ene tommeltot og dårlige led..:-(

For at skåne de dårlige led og lemmer lidt har jeg netop bestilt strikkeringe, som jeg vil afprøve – det skulle være nemt at strikke på og ikke nær så hårdt for fingrene.. Er meget spændt på det, og samtidig også nysgerrig på om det kunne blive et hit.

I den forgangne vinter har jeg haft gode oplevelser med armstrik og strikkede adskillige tubehalstørklæder.. nemt og ikke så belastende.

Det er ret sjovt med de strikkeringe/looms der – man kan eftersigende strikke alt muligt på dem – Jeg lægger billeder op, når jeg får produceret noget.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s