Svanholm logo

 Fra den ene selvforsyning til den anden

Livet er en morgengave og en herlig morgenstund. Der står krokus i min have, og fuglene pipper i sollysets skær igennem skovens oplugte mund. Var hvad jeg indtog af sansestemninger imorges, da jeg stod med vidt åbent vindue og børstede tænder kl 6.50

Hjemme i byen var jeg ikke, men for en stund på et af mine ynglingssteder – Storkollektivet Svanholm i Horsherred/Ndr.Sjælland

Da de afholdt Køernes dag idag, har jeg deltaget som frivillig ekstra hjælpende hånd, hvilket der var brug for. 4000 besøgende kom fra nær og fjern, for at opleve Køerne danse, springe og nyde at nu er foråret endelig kommet og de skal på græs.

At komme på Svanholm har altid været mig en stor gave – Og jeg kommer altid hjem med særdeles god karma og livsappetit.

Tanken om at flytte til Svanholm og deltage i det store fællesskab, Økologi og øvrige projekter er mig langt fra fjern, og har længe ligget om dulmet i mit sind. Tiden, er der endnu ikke helt.. Men det ligger ikke såå langt ude i fremtiden igen.

Indtil videre lader jeg mig inspirere af Kollektivets selvforsynings ånd, dog i en væsentlig mindre grad. Da jeg jo endnu ikke ejer et stykke jord til opdyrkning af mine grøntsager m. m.

Jeg nøjes med vinduerne herhjemme i lejligheden, og det fungere det fint.

Agurkerne skal snart plantes i større potter, ligeså mine tomatplanter. Rødbederne er også på vej, men lidt langsomt endnu. Og græskarerne er altid særdeles længe undervejs.

 

Advertisement

2 thoughts on “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s